Menu Vind een salon
  • Accueil
  • De lange bob: in laagjes vs. rechte pony

De lange bob: in laagjes vs. rechte pony

  • v/s
Here are our two favorite versions of the long bob : blunt or layered. So fashionable!

In de Match the Look van vandaag nemen twee van onze favoriete lange bobs het tegen elkaar op: een mooie laagjeslob vs. een retrolob met recht afgeknipte pony. Welke lob kies jij?

Lange laagjeslob

De coupe: Bij deze flirterige coupe draait het allemaal om de laagjes die deze makkelijk onderhoudbare coupe veel natuurlijk volume geven. Bovendien komt hij tot op de schouders, wat het een perfecte overgangscoupe maakt voor wanneer je je korte kopje laat uitgroeien tot lange lokken of vice versa.

Zo style je deze look: Glad maar niet plat, dat is het doel van deze laagjesbob. Liss Control Smoothing Cream uit de Serie Expert-collectie is de ideale blow-drybehandeling voor glanzende, zijdezachte, kroesvrije lokken die soepel bewegen.

Het oordeel van de redactie: Heerlijk dat de Rachel-coupe uit Friends ook vandaag nog steeds populair is, en terecht! Subtiele highlights of een balayage maken deze look helemaal anno 2018.

Lob met rechte pony

De coupe: Een rechte pony is een van de beste manieren om je ogen echt in de kijker te plaatsen. En ook al moet je hem regelmatig laten bijknippen in de salon om hem perfect in vorm te houden, een pony is erg makkelijk te stylen, of je nu houdt van supersluik of het wel wat warriger mag.

Zo style je deze look: Een veelvoorkomende fout is dat je je pony te veel stylet, waardoor het haar slap en plat tegen je voorhoofd plakt. Kies daarom voor een lichte haarspray, zoals Tecni.ARTs Natural Finish, die kroes tegengaat en ervoor zorgt dat je pony lekker lang in vorm blijft, maar toch zijn natuurlijke textuur behoudt. Het resultaat: een pony die licht aanvoelt, mooi in vorm blijft en z'n volume behoudt.

Het oordeel van de redactie: Op zoek naar een nieuwe coupe die past bij je rechte pony? Ga dan retro en probeer eens een modern matjeskapsel. De verschillende niveaus vormen een mooi contrast met de rechte pony, wat zorgt voor een interessant, speels resultaat.

Welke lob wordt jouw volgende look? Stem nu!

—  Gerelateerde artikelen  —

Bobs & bangs: de wavy bob van Jessica Chastain vs de bob met pony van Rihanna

Een bob met of zonder pony, dat is de vraag. Om je te helpen de knoop door te hakken, maken wij een vergelijkende studie tussen de wavy bob van...

Bobs & bangs: de wavy bob van Jessica Chastain vs de bob met pony van Rihanna
De bob met pony naar een kant
De bob met pony naar een kant

Er is niet veel nodig om jouw voorkomen te veranderen. Een klassieke bob met een rechte pony of bob met een pony naar de zijkant zorgt namelijk al...

De dikke bob met een pony

Een pony zorgt er direct voor dat een bob langer lijkt, zelfs als je halflang haar hebt. Deze coupe behoort tot de beste kapsels die er maar zijn....

De dikke bob met een pony
De bob: welke stad draagt 'm het best?
De bob: welke stad draagt 'm het best?

Denk je dat een bob gewoon een bob is? Denk dan nog maar 's na! Verschillende steden hebben een verschillende stijl om een klassieke bob te...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarstyling
Haarstyling
Meer weten
Haarstyling
Haarstyling
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

Liss Control
Haarstyling
Ontdek meer
Natural Finish
Haarstyling
Ontdek meer