Menu Vind een salon

Zo draag je baby bangs als volwassene

Pony's zijn waar iedereen het over heeft. Of het nu gaat om baby bangs of om een lange, sluike versie, tijd om je voorhoofd te bedekken – maar niet helemaal!

Klassieke baby bangs

De modellen op de catwalk bij Paul Smith toonden ons hoe veelzijdig korte baby bangs kunnen zijn. Een korte pony past perfect bij een opgestoken stijl, aangezien hij het gezicht gaat omkransen zonder de look uit evenwicht te brengen. Zorg voor een subtiele scheiding en glossy, glanzend haar dankzij de Rich Oil uit de Mythic Oil-collectie. Breng aan op de lengtes en punten van je haar voor gevoede, verzorgde lokken.

Relaxte minibangs

Overweeg je om een pony te laten knippen? Maak dan een afspraak bij je L'Oréal Professionnel-salon voor een consultatie bij je haarstylist en kijk samen of je gewenste coupe wel bij je gezichtsvorm past. Deze klassieke pony past het best bij mensen met een lang of ovaal gezicht en ziet er fantastisch uit bij wie gezegend is met hoge, uitgesproken jukbeenderen. Minibangs passen perfect bij de huidige relaxte trend en zorgen voor veel volume en beweging in je look, maar zijn ook lekker simpel en low-maintenance.

Moderne microbangs

Treed in de voetstappen van de modellen bij Stella McCartney met futuristische microbangs. Deze pony komt tot hoog boven de wenkbrauwen en in plaats van het voorhoofd te verbergen, legt het er net de nadruk op. Met lange, losse lokken is het tegelijkertijd elegant én hypermodern. Ga voor blond met L'Oréal Professionnels INOA Blonde. Deze kleurbehandeling heeft een gepatenteerde High Resist-technologie die ervoor zorgt dat je kleur lang houdt, tot 42 wasbeurten lang. Voor een mooi blond dat lang blijft, zelfs als je microbangs al lang zijn uitgegroeid!

—  Gerelateerde artikelen  —

Got bangs? 4 manieren om deze winter je pony te stylen

Geef je haar wat pit met een pony in alle vormen en maten! Pony's zijn perfect voor een coole winterlook en gaan je gezicht mooi omkransen....

Got bangs? 4 manieren om deze winter je pony te stylen
Zo draag je pink pastelage
Zo draag je pink pastelage

Van de catwalk tot magazines, tv en internet: pastelage was werkelijk overal. Er valt geen ontsnappen aan: pastelage gaat voorlopig nergens heen,...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

Rich Oil
Haarverzorging
Ontdek meer
INOA
Haarkleur
Ontdek meer