Menu Vind een salon

Ultraviolet: maak van de Pantone-kleur van 2018 je nieuwe haarkleur

Dit jaar zal alles draaien rond ultraviolet. Deze kleur is zo hot dat celebs er dol op zijn en volop aan het experimenteren slaan. Tijd om in hun funky paarse voetsporen te treden.

Vers van de pers

The New York Times kondigde aan dat ultraviolet officieel was uitgeroepen tot laatste nieuwe trendkleur. Daarbij citeerde de krant Leatrice Eiseman, de algemeen directeur van het Pantone Color Institute, die zei dat Pantone Ultra Violet 18-3838 "originaliteit, authenticiteit en visionair denken overbrengt."

Prachtig paars

Een felle, levendige, opvallende kleur, maar geen neon- of fluokleurtje. Ultraviolet is officieel de kleur van creatievelingen geworden, dus waarom niet eens uit je comfortzone stappen en je lokken ultraviolet kleuren? Niet zeker of het op lange termijn wel je kleur is? Probeer dan eens L'Oréal Professionnel #ColorfulHair. Deze milde kleurspoeling verdwijnt immers na 15 wasbeurten, waardoor je makkelijk naar je originele haarkleur kunt terugkeren als Ultra Violet 18-3838 toch niet zo je ding blijkt te zijn.

Verzorg je violet

Vergeet niet: je look gaat maar zover als de gezondheid van je haar. Verwen je lokken dus zoveel mogelijk, zeker wanneer je het gekleurd hebt.

Probeer eens Pro Fiber van L'Oréal Professionnel voor droog, broos en beschadigd haar. Je L'Oréal Professionnel-stylist kan je meer uitleg geven over de Rectify-, Restore- of Reconstruct-behandelingen om je haar glanzend en gezond te houden, zelfs na het kleuren. Verwen jij liever je lokken thuis? Wij zijn dol op het L'Oréal Professionnel Mythical Oil Masque voor mooie, gladde, glanzende lokken die helemaal klaar zijn voor 2018!

—  Gerelateerde artikelen  —

#HAIRCHECK : "Een nieuwe haarkleur geeft je zelfvertrouwen een extra boost"

We hadden een gesprek met socialmediagoeroe en modeontwerpster Nabiila (@Nabiilabee) en vroegen haar hoe haar recente samenwerking met L'Oréal...

#HAIRCHECK : "Een nieuwe haarkleur geeft je zelfvertrouwen een extra boost"
Het vogelnestje: een gevlochten chignon die indruk maakt
Het vogelnestje: een gevlochten chignon die indruk maakt

Het vogelnestje is een chignon, vlecht en haaraccessoire (net zoals een klein hoedje boven op je hoofd) in één en is daarmee een van de meest...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

PRO FIBER
Haarverzorging
Ontdek meer
#colorfulhair
Haarkleur
Ontdek meer