Menu Vind een salon

Het zit 'm in de details: ga voor XL-accessoires in 2018

2018 wordt het jaar van het XL-accessoire. Je hebt het hier als eerste gelezen. Wat is jouw favoriete detail?


De klassieke fluwelen strik

Dit klassieke, lieve en eenvoudige accessoire staat iedereen en past bij werkelijk elke gelegenheid. Zo'n klassieker dat je er echt niets mis mee kunt doen. Ga voor donker fluweel dat een mooi contrast vormt met je blonde highlights! Geef je blonde lokken een boost met L'Oréal Professionnels INOA Blonde dat tot 42 wasbeurten lang blijft, voor een haarkleur die lang houdt.

De retro bandana

De retro bandana is terug, en hoe! Over de oren geknoopt, hip-hop style, lijkt het wel een haarband en in combinatie met een hoge chignon is deze look nog hotter. Geen gedoe, maar erg stijlvol, zeker in combinatie met pareloorbellen en een donkere zonnebril: een vleugje instant chic bij je streetstyle.

De opvallende haircuff

Deze metalen haircuff maakt een comeback. Hij geeft je look een vleugje futurisme en bling, maar is ook superpraktisch. Combineer met een babyblonde haarkleur dankzij Majirel High-Lift. Ga naar je L'Oréal Professionnel-salon voor blonde lokken in minder dan een uur. Kies zelf hoe licht je je haar wil, dankzij de Ionène G™- en Incell™-technologie – die schitterende glow is de perfecte achtergrond voor een XL, metallic accessoire!

—  Gerelateerde artikelen  —

Het beste van twee werelden: vlecht je haar half in voor de feestdagen

Gevlochten of los? Los of gevlochten? Geen dilemma meer: ga gewoon voor beiden met dit edgy half ingevlochten kapsel! Zo krijg je deze look...

Het beste van twee werelden: vlecht je haar half in voor de feestdagen
Instagraminspiratie voor het beste strandhaar
Instagraminspiratie voor het beste strandhaar

Zongebleekte beachwaves zijn onze go-tolook op vakantie, maar wat als we dit seizoen eens wat anders willen? Onze redactie schuimde Instagram af op...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

INOA
Haarkleur
Ontdek meer
Majirel High-Lift
Haarkleur
Ontdek meer