Menu Vind een salon

Geode: de volgende grote haarkleurtrend!

Bereid je maar voor, want 'geode' is de haarkleur die je dit seizoen overal zult spotten. Maar wat is dat precies? En hoe kan je deze prachtige look van haaricoon en blogster Aliona Davy kopiëren?

Wat is geode?

De geologen onder jullie weten het al: een geode is een kleine holte in gesteenten waar kristallen of mineralen in groeien. Dit mag dan wel de inspiratiebron van geode-haar zijn, maar maak je geen zorgen: aan deze haarkleurtrend komt verder geen steen of mineraal te pas.

Wat het dan wel is? Prachtige edelsteentinten als amethist, maansteen en saffier die je lokken sieren, als het haar van een zeemeermin dat met edelstenen bedekt werd. De kleur begint vol en uitgesproken aan de puntjes en vervaagt over de lengte van je haar geleidelijk tot je natuurlijke haarkleur aan de haaraanzet.

Geode-haar: een intens en levendig #ColorfulHair-alternatief!

Me deze unieke en gepersonaliseerde look onderscheid je je niet enkel van de massa, maar ook van andere veelkleurige haartrends. Op selfies zullen al die ombrés en zeemeerminnenkapsels zullen verbleken naast jouw haarkleur: een van de redenen waarom dit onze go-to festivallook wordt.

L'Oréal Professionnels #ColorfulHair is een nieuwe, gepersonaliseerde haarkleurbehandeling die je toelaat te spelen met kleur, net zoals je zou experimenteren met make-up! Een professionele colorist zal jouw eigen unieke kleur creëren. Van een subtiel zweempje kleur tot felle, opvallende geode-lokken die tot wel 15 wasbeurten lang houden.

Aliona Davy in het kapsalon: L'Oréal Professionnel en #ColorfulHair

Aliona Davy, de koningin van haarkleurmetamorfoses, toont ons op haar Instagram-account hoe je geode-haar in het kapsalon krijgt. Door de hoeveelheid kleur en de technieken die nodig zijn om deze look te creëren wordt ook een haarversterkende behandeling als L'Oréal Professionnels Smartbond-systeem aangeraden.

De eerste twee stappen (een additief en een pre-shampoo) worden al tijdens het kleurproces aangebracht. Een derde stap (een versterkende conditioner) breng je thuis aan. Smartbond gaat je haar niet alleen beschermen, het houdt je haar ook gezond en zorgt ervoor dat je felle kleur langer blijft.

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarstyling
Meer weten
Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

#colorfulhair
Haarkleur
Ontdek meer
SMARTBOND KIT
Haarverzorging
Ontdek meer