Menu Vind een salon

De schuine wavy bob met een pony: zacht, maar sterk!

Hoe maak je een klassieke, must-have haarstijl uniek? Juist, door een extra element toe te voegen zoals een pony of een zijscheiding. Als voorstander van de bob geven wij de bob met waves en een schuine pony een meer dan goedkeurende knik!

Een zachte en uitgesproken bob

Je hebt het misschien nog niet gehoord, maar de "wob" (de wavy bob") is uitgegroeid tot een van de must-have kapsels van de laatste seizoenen. Helaas zien de meer gedurfde fashionistas bepaalde kapsels al gauw als "te mainstream". De oplossing is simpel: maak de golvende bob wat levendiger door deze naar een kant te dragen en een pony aan te meten. Golvend haar heeft een zacht voorkomen, maar door dit uitgesproken detail wordt jouw haar asymmetrisch en krijgt jouw bob net een beetje extra bounce!

Een bob met pony: een bob voor iedereen

Ongeacht jouw gezichtsvorm of haarkleur, ziet de schuine wavy bob met een pony er geweldig uit. Ook al is deze korte golvende coupe makkelijker te dragen door vrouwen met medium tot dik haar, vrouwen met kort, steil haar kunnen net zo goed deze look eigen maken. Delphine Courteille, een hairstylist voor L'Oréal Professionnel, adviseert het gebruik van texturiserende producten die bij de Beach Waves lijn horen. Deze producten zullen jou helpen in het recreëren van het benodigde volume die nodig is voor deze prachtige asymmetrische bob.

Eerst laagjes voor de waves

Laat je niet misleiden door de eenvoudig-uitziende curves van deze chique, vlotte bob – deze ontstaan niet uit het niets! Het geheim tot de schoonheid van deze bob ligt in de precisie en het professioneel lagen van jouw haar. Of jij nou supersteil of juist van natuurlijk krullend haar hebt, de laagjes zijn de sleutel voor deze wavy bob met pony.

—  Gerelateerde artikelen  —

De wavy lange bob met schuine pony, een stijl voor echte surfers!

Voor een look die tegelijkertijd wild en "it-girl glamorous" is, maken we de clavicut een tikkeltje wavy met de pony schuin opzij. Deze...

De wavy lange bob met schuine pony, een stijl voor echte surfers!
De wavy bob: een zachte en golvende korte coupe
De wavy bob: een zachte en golvende korte coupe

Vergeet het cliché dat de bob een simpel en "streng" kapsel is. Sterker nog, met een beetje slag wordt deze stijl zachter wat het tot een...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen