Menu Vind een salon

De gevlochten kroon, de stijlkoningin voor lang haar

Er hoeft geen blauw bloed door je aderen te stromen als jij een kroon wilt dragen! Het enige wat jij nodig hebt is lange lokken om op een sierlijke wijze over het land van haarstijlen te regeren. Laten we eens kijken naar de gevlochten kroon, de sleutel tot stijlvol heersen over haartrends..

Iedereen wil een kroon dragen!

Het is volledig mogelijk om een kroon te dragen zonder te investeren in een juwelen hoofdband, dankzij een vlecht die helemaal rond je hoofd is gevlochten. De gelukkige vrouw met veel haar kan hier zelfs vals spelen door een gewone vlecht langs de contouren van haar gezicht te vlechten. De haarstijl is zowel vorstelijk als bohemian en het is aan jou hoe jij jouw koninklijke macht wilt gebruiken.

Haar dat gemaakt is voor de kroon

Volgens Delphine Courteille, haarstylist voor L'Oréal Professionnel, kunnen alle kleuren van lang haar de stijl hebben. Het is namelijk het haartype dat deze stijl kan maken of breken: "Het beste type haar voor deze look is medium tot dik haar om het volume te creëren dat nodig is om deze vlecht niet slap te laten vallen." Daarbij kun je deze look het beste vermijden als je haar te gelaagd is, omdat je het risico loopt dat je een hoop speldjes nodig hebt om iedere lok op zijn plek te houden!

Voor een lange en voorspoedige haarstijl heerschappij

Een vorstelijk postuur is niet genoeg om jouw kroon op zijn plek te houden. Om ervoor te zorgen dat een van de vlechtsecties er niet uit glipt en jouw kapsel volledig losraakt, is het van belang om meer grip op het haar toe te voegen door middel van texturiserende producten. Delphine Courteille adviseert zowel professionals als amateurs om Next Hair Day of Texture Dust van L'Oréal Professionnel te gebruiken.

—  Gerelateerde artikelen  —

De zeemeerminvlecht, hippie chic voor lang haar

De zeemeerminvlecht is een echte basic, die het midden houdt tussen de losse vlecht, de schoolgirl vlechtjes en de klassieke vlecht. Zomers,...

De zeemeerminvlecht, hippie chic voor lang haar
Een hoge, chique en uitgesproken paardenstaart voor lang haar
Een hoge, chique en uitgesproken paardenstaart voor lang haar

De hoge paardenstaart, die in de 90's heel populair was, is dit seizoen terug dankzij de popcultuur, en heeft zelfs de catwalks van 's...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen