Menu Vind een salon

Cream soda: de trend die je deze herfst overal zult spotten

Wat klinkt het lekker: cream soda... Deze kleur wordt deze herfst de haarkleurtrend die ons doet watertanden! Maar wat is het, en moet je er nu al een portie van bestellen? Tijd om de cream soda-trend even onder de loep te nemen...

Wat is een cream soda-haarkleur?

Opnieuw is het Los Angeles die de rest van de wereld toon welke haarkleur helemaal hot is. Dit seizoen gaat de beauty scene door de knieën voor de allernieuwste haarkleurtrend: cream soda. Deze haarkleur biedt een alternatief voor wie éénkleurige blonde lokken heeft: warme, romige gouden schakeringen worden aangebracht om het haar op te lichten.

Bye-bye gele of goudblonde tinten, bij deze look draait het allemaal om subtiele warmte en een natuurlijke look met een maximaal effect. In tegenstelling tot bij ombré of balayage gaat het bij cream soda meer om dimensie creëren door kleurcontrast met eender welke blonde schakering. Of je nu kiest voor een lichter beachbabeblond of een rijker, intenser, donkerder blond. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe krijg ik cream soda-haar?


Cream soda is niet alleen een kleur, het is een combinatie van verschillende schakeringen die strategisch worden aangebracht voor een zo flatterend, neutraal en naturel mogelijk resultaat. Daarom kan je de look enkel in het kapsalon verkrijgen, bij een professionele colorist die precies weet wat de kleurencombinatie is die het best passen bij jouw huidskleur en natuurlijke haarkleur.

Na het kleuren is cream soda makkelijk te onderhouden: doordat het zo natuurlijk oogt, hoef je je geen zorgen te maken over je uitgroei, integendeel: jouw cream soda-look wordt er met het uitgroeien enkel maar beter op.

Hoe style je cream soda-blonde lokken?

Cream soda ziet er het best uit bij losvallende, golvende lokken. Een paar druppels haarolie zoals Mythic Oils Huile Radiance van L'Oréal Professionnel geven je haar onmiddellijk meer glans, doet de verschillende tinten blond beter uitkomen en gaat de haarvezel voeden. Gewoon aanbrengen op droog of handdoekdroog haar.

Heb je van nature uit geen golvend haar? Dan kan je prachtige cream soda-golven maken met de Bouncy and Tender-stylingcrème uit Tecni.ARTs Dual Stylers-collectie. Breng na het wassen een beetje product aan op nat haar en gebruik een diffuser om je haar in prachtige, warrige golven te föhnen. Fixeer met een beetje haarlak zoals de iconische Elnett-haarlak. Zo blijven je golven lekker lang zitten, zonder dat je haar onnatuurlijk aanvoelt.

Is cream soda deze herfst helemaal jouw cup of tea?

—  Gerelateerde artikelen  —

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter

Tijdens Fashion Week speuren we aandachtig de straten af op zoek naar haar- en kapseltrends. De trend die we unaniem als hét kapsel van het seizoen...

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter
Dames, ga deze herfst voor grunge!
Dames, ga deze herfst voor grunge!

Zijn jullie klaar voor grungy haar?

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarverzorging
Meer weten
Haarstyling
Haarstyling
Meer weten
Haarstyling
Haarstyling
Meer weten

Meest gelezen

Bouncy & Tender
Haarstyling
Ontdek meer
Elnett
Haarstyling
Ontdek meer
oil for colour treated hair
Haarverzorging
Ontdek meer