Menu Vind een salon

3 ultieme tips om je haar te beschermen tijdens de winter

Voorkom losse haartjes door de wind en broze, doffe lokken met deze 3 eenvoudige haarverzorgingstips!

Trakteer je lokken wekelijks op een haarmasker

Het contrast tussen de koude buitentemperaturen en de gloeiende verwarming binnenshuis is een nachtmerrie voor je haar: het droogt de haarvezels uit, met afbrekende punten en kroes tot gevolg. Bescherm je haar tegen vochtverlies door het regelmatig te verwennen met een voedend haarmasker, zoals de maskers uit de Serie Expert-haarverzorgingscollectie. Elk masker is speciaal geformuleerd voor een specifieke behoefte van je haar, van versteviging tot kleurbescherming, oplichten of herstellen. Laat 3 tot 5 minuten intrekken en geniet van dit ware verwenmoment, alvorens grondig uit te spoelen!

Geef je haar de nodige ondersteuning

Is je haar broos en breekt het dit seizoen makkelijk af? Die schade is mogelijk te wijten aan omstandigheden uit je omgeving. Voeg een beschermend serum toe aan je haarverzorgingsroutine, zoals het Restore Leave-In-serum uit de Pro Fiber-collectie, dat het haar gaat beschermen, herstellen verstevigen. Bovendien gaat dit product je haar ook helpen ontwarren, en verkleint de kans dat je je haar nog meer gaat beschadigen door klitten woest te lijf te gaan met je haarborstel. Win-win!

Laat het regelmatig bijknippen

Geen betere manier om je haar gezond en stevig te houden dan het regelmatig te laten bijknippen bij je salon, vooral in de winter. Zo kan een professional de kwaliteit van je haar beoordelen, gespleten punten wegknippen en je vertellen welke haarverzorging het best past bij jouw haartype en coupe.

Plus, een salonafspraak is de perfecte gelegenheid voor een prachtige nieuwe haarkleur of coupe voor deze winter!

Een wekelijks maskertje, een beetje extra ondersteuning en een regelmatig bezoek aan je salon zijn drie simpele manieren om ervoor te zorgen dat jij en je haar in topvorm blijven, welk seizoen het ook is!

—  Gerelateerde artikelen  —

Wrap it up: 4 manieren om je haar deze winter te omwikkelen

Losse haartjes? Ongewassen lokken? Bad hair day? De winter is niet altijd lief voor onze lokken, dus soms zit er niets anders op dan ze samen te...

Wrap it up: 4 manieren om je haar deze winter te omwikkelen
Cool de winter door: Zo style je je haar met een beanie
Cool de winter door: Zo style je je haar met een beanie

Blijf deze winter warm, maar ook cool met deze winterse mode-essential: de beanie. Maar hoe style je je haar? En hoe voorkom je kroes en doffe,...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

Restore Leave-In
Haarverzorging
Ontdek meer