Menu Vind een salon

#ColorfulHair Pasteltinten: Peach vs. roze

  • v/s
#Colorfulhair : Peach vs Pink

Kleurrijk haar is helemaal hot, zeker de warmere, levendige pastelkleuren. In dit artikel nemen we peach en roze lokken onder de loep, om te zien wat jou het best zou staan!

Peach

De kleur:

Met de opkomst van blorange zien we dat oranjeblonde schakerigen steeds meer haarkleurterrein winnen. Peach of perzikroze haar behoort ook tot deze categorie: een prachtige rozige tint die ergens tussen lichtroze en oranje in valt. Peach kan ook koperkleurige of rozige ondertonen hebben.

De stijl:

Deze pastelkleur is op dit moment erg populair bij beautybloggers en fashion people. Een goede manier om mee te zijn met de pasteltrend, of je nu een zweempje pastel aan je haar wil toevoegen of er helemaal voor wil gaan. Wees snel en rep je naar het dichtstbijzijnde kapsalon voor de perfecte peachtint, want binnenkort zal je lang niet meer de enige zijn met deze levendige pastelkleur!

Roze

De kleur:

Roze haar trad in de jaren '90 op de voorgrond, met dank aan – what's in a name - popzangeres Pink!, en werd daarna steeds populairder! Van bubblegumroze fluosnoepkleurtjes tot pasteltinten als rose gold en suikerspinroze die Instagram domineren: roze haar is nog lang niet uit de mode.

De stijl:

Deze kleur wordt in 2017 nog steeds als übervrouwelijk gezien en herinnert veel meisjes aan hun kindertijd. Roze haar is de perfecte manier om zelfs de meest edgy en stoere outfits iets zachts en teders te geven. Combineer deze kleur met een strakke, grafische pixie om twee totaal verschillende stijlen met elkaar te doen versmelten tot één look!

Het oordeel van de redactie:

Roze en peach zijn twee haarkleuren zijn twee kleuren die doorgaans het mooist zijn bij mensen met een bleke huid en koele ondertonen, maar nu ze zo populair zijn, zien we ook dat heel wat mensen met een andere huidskleur uitstekend staan met deze kleuren. Heb je van nature uit blond haar? Dan staan beide kleuren je sowieso goed en zal je relatief makkelijk net die ene schakering vinden die jou helemaal doet schitteren. Heb je bruin of zwart haar? Dan is het net ietsje ingewikkelder. Bespreek goed met je colorist hoe je je haar kunt bleken voor je het zou gaan kleuren.

Als je klaar bent om je helemaal uit te leven met kleur, ga dan naar het dichtstbijzijnde kapsalon en vraag naar de nieuwe #ColorfulHair-tinten: de perfecte manier om het oneindige kleurenspectrum te ontdekken!

—  Gerelateerde artikelen  —

#ColorfulHair: 2 prachtige pastelkapsels voor deze zomer

Tijd om jullie stem uit te brengen, girls ! In deze Match the Look nemen twee pastellooks het tegen elkaar op. Wie komt deze zomer als winnaar uit...

#ColorfulHair: 2 prachtige pastelkapsels voor deze zomer
#ColorfulHair: Zo krijg je een haarkleur op maat
#ColorfulHair: Zo krijg je een haarkleur op maat

Haarkleur is het nieuwe make-up! Nu kan je zowel een felle haarkleur als een pasteltint op maat krijgen in je kapsalon, dankzij de nieuwe...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarstyling
Meer weten
Haarkleur
Haarkleur
Meer weten
Haarverzorging
Haarverzorging
Meer weten

Meest gelezen

#COLORFULHAIR
Haarkleur
Ontdek meer